Vårt Författarskap


Vårt författarskap


På denna sida, kommer vi att visa böcker och publikationer som vi skrivit, några läsarkommentarer samt länkar till var du kan köpa och/eller läsa det vi skrivit. När det gäller aktuella inslag om 'verkligheten' - så har Leo en blogg - där han utövar viss form av kreativt skapande... Viss form:-) - lite vid sidan av det korrekta som ofta visas på facebook.

Karins bok -> Nu när jag älskar mig själv

Klicka på bilden - för göra den större

Du kan köpa Karins bok - direkt via oss och via kontakt med Karin.

Just NU via begränsad premiärupplaga . Pris 150:- exkl frakt

Karin: karinehedberg@gmail.com och 0707-893275Du kan också köpa boken via: Förlaget Turning Pages 

Priset på boken är där 185:- exkl frakt.

Här är några recenssioner kring Karins bok;


Karin - Vi älskar Dig!


Vad är dIn Värdegrund? Vilket värde sätter du på dig själv?


Idag pratas det mycket om ' värdegrund'... VAD är då värdegrund för dig - när du ser dig själv i spegeln...


I boken hittar du 'affirmerande' poem som många små uppslag/bilder du kan använda i din betraktelse av dig själv - för just: NU när du älskar dig själv....


OBS - jag fann inte boken som en vanlig sk 'självhjälpsbok' - utan en mera en styrketår till kaffet... för att må så mycket bättre - med mig själv!


TACK Karin ❤️ Leo Cheiron 2016-11-11
Jag låg och läste i din bok innan jag somnade Karin. Så fin och värdefull din bok....samlad i sin innersta kärna. Det egentligen självklart sanna, samlat i sällskap med vackra bilder.

Lycka till med boken nu !

❤️ Kram Lena 2016-11-19


En fantastisk skapelse Karin. Den finaste bok jag sett och läst. Och djupaste och mest tänkvärda bok. Behövs inga mer självhjälpsböcker. Den är som ett smycke man kan bära med sig genom livet. Blev djupt berörd. All kärlek och lycka Kraaam❤️ Camilla 2016-11-20

Leo skapade denna bok 2012 -

Limerickar om och från Österlen


Han skapade den i bara 50 ex - vilket var lite synd, då den tog slut nästan på bumsen... 


För att tro på köp - så satte Leo ett klart lågt pris - dvs 100 kronor - eftersom boken var med stringpärm - dvs ingen bok med ryggtitel. 


Funderingar pågår OM det är lönsamt att utvidga de 30 sidorna - till det dubbla. MEN - om färgbilder ska finnas - då kan det bli ett pris - som upplevs för högt - utifrån tryckkostnaden .


Vi får se vad som händer under 2021 - och med ny framsida 


Leo stöttade under 2020 en man kring en en halvdokumentär liten bok, som författaren valt att kalla för KVINNOFÄLLAN.


Boken kan komma att ges ut under psedonymen Sven Sandhagen. Den berör hur kvinnor lätt låter sig luras via vårt Rättssystem och dess giriga jurister och främst advokater. Hur? Jo, när kvinnor väljer att 'ta hand om sjuka föräldrar' - medan deras syskon ( män) bara vill åt den sjukes pengar - oavsett medel... Ruggigt! 

Leo var även speglare i att måla en boks framsida och vara sk ordcoach och stötta författaren Axel Denke - när denne skulle skapa en bok om kvinnliga PSYKOPATER - se bilden nedan. 


Vad vi förstår - finns det en del som köpt boken genom åren. Den är billig - och läsvärd - om en kvinna och VD - som var psykopat .  Axel Denke - flyttade tillbaka till Tyskland - efter pärsen med den kvinnliga psykopaten. 

2020 - vi vi veta att Axel Denke avlidit . R.I.P 

Copyright  ©  All Rights Reserved

Karleoarts

Windy Hill i Benestad

273 91 Tomelilla 

 Mail. contact@karleoarts.se