Kurser för MÄN

Jag har delat ut broschyren ovan på ett flertal och olika ställen - och många MÄN har nyfiket hört av sig :-). Detta har såklart glatt mig - då jag ofta får höra hur svårt det är att locka män - till något som utvecklar dem - från insidan - och via egen önskan att utvecklas. 


Jag har 50 års arbetslivserfarenhet via ett mångfald av områden. I slutet av 1990-talet stötte jag på ett företag i Lund, som heter Decision Dynamics. (DD)  De har en s.k. KARRIÄRMODELL - som jag såklart blev nyfiken på och vill testa på mig själv...


Detta sa ju en hel del om mig som person, dvs att jag är öppen för att 'kika in och utanför den sedvanliga boxen'. 


Vad fann jag i modellen: 

Jo, DD - har via 30-årig forskning funnit att vi väljer våra karriärinriktningsvägar/utvecklingsdrivkrafter/ möjligheter via 4 helt olika inriktningar


Experten - Linjär - Utvidgande - Episodisk 


Du kan närmare studera profilen för mig - utifrån dessa 4 - nedan. Klicka så blir bilden större. 

Du undrar så klart - VARFÖR - väljer jag att lägga upp detta på en sida om Frigörande Måleri och Personlig Utveckling? 


Det jag funnit under de år jag jobbat som Karrärcoach - ÄR att det ÄR personer som finns inom de två till höger i bilden (Utvidgande och  Episodisk ) - som finner att just kurser inom Frigörande Måleri - kommer att stärka dem, bredda deras insikt om sig själva och då parallellt utveckla och locka andra. 


De två till vänster ( Expert och Linjär) - kommer du med stor sannolikhet INTE  att finna på kurser inom Frigörande Måleri - eftersom det ÄR just Frigörande av den inre potenitialen som skapas - INTE att 'måla av'/kopiera en känd mästare/mentors verk - som kan biläggas ett CV - för att tro sig öka sin status - gentemot andra inom Expert och Linjär livsmodell.


Jag kan skriva detta - efter många år på bl.a Lunds Universitet - och där mött dem som strävar livet efter Expert och Linjär filosofin. Det är ofta - också - de personer inom Expert och Linjär, som har synpunkter på Frigörande Måleri - utan att vilja delta... De fnyser och kallar det vi gör för FNYK! De har självklart inte läst (och kunnat ta in) vad som beskrivs på sidan om Vedic Arts Principer. MEN - deras drivkafter - säger dem - att de har *skyldighet* att 'fnyka'...

Så - vad bör jag skriva för att locka - just Dig - till att vilja delta i Frigörande Måleri - som grundar sig på LIVET och utgår från Vedic Arts Principer? Vad kan vara 'Sesam-Öppan-Dig-Koden' - för just dig? 


Varje sommar och under 2 veckor på södra Öland - är jag och min särbo Karin vägvisare/Costudians - för dem som tidigare tagit till sig GRUNDKURSEN, av oss eller av andra vägvisare. Vid dessa kurser är det ofta en del män, men självklart 90% kvinnor. En del män tar kurserna som del i semester tillsammans med sin kvinna, andra kommer ensamma. 


Jag vill mena att det är upp till en enskilde mannen - att välja en stor sammansatt kurs om 30-40 personer - eller välja en mindre 'på hemmaplan' - med kanske enbart män. Jag väljer oftast att ha kurser för MÄN - med en grupp på 6-7 st. Mindre är inte bra - och inte heller större, anser jag - eftersom jag erfarit att den gemensamma energin som skapas - kan bli mera fokuserad i en mindre grupp inom trygghet.


Jag vill mena och rekommendera dig som man att:


- starta med en PROVA-PÅ-DAG med oss 

- anmäl dig sen till en 'MANS-KURS' - Kurser för MÄN - är under planering att ske Hösten 2021.

- KOM hit och prata med oss inom KarleoArts - och känn på miljön på ÖsterlenVi genomför INTE     krokikurser

och inte heller lär vi ut tekniker - som om du deltog på Konsthögskolan.


Du kommer att fatta - när du väl är inne i en kurs! 


Du SKA bli din egen mästare - inte en kopieringsmaskin!